Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na szybki obiad z delikatnym mięsem w sosie pieczarkowym.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11143
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11143
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, delikatnie rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz polewamy sosem sojowy. 3. Odstawiamy na godzinę do lodówki.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno, prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. 2 opakowania sosu pieczarkowego wsypujemy do naczynia. 8. Obtaczamy każdy kawałek mięsa.
9. Obsmażamy na rozgrzanym oleju.
10. W brytfance gotujemy 2 szk. wody, przekładamy mięso i gotujemy.
11. Pozostały sos pieczarkowy rozrabiamy z małą ilością wody, hartując wlewamy do mięsa, 2 minuty gotujemy.
12. Mięso przekładamy do naczynia bez sosu.
13. Sos łączymy z pieczarkami.
14. Wykładamy na mięso. 15. Danie gotowe, można podawać z makaronem tortellini. 16. Smacznego.