Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na szybki obiad z delikatnym mięsem w sosie pieczarkowym.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 169
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 316
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1543
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 169
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 316
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1543
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, delikatnie rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz polewamy sosem sojowy. 3. Odstawiamy na godzinę do lodówki.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno, prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. 2 opakowania sosu pieczarkowego wsypujemy do naczynia. 8. Obtaczamy każdy kawałek mięsa.
9. Obsmażamy na rozgrzanym oleju.
10. W brytfance gotujemy 2 szk. wody, przekładamy mięso i gotujemy.
11. Pozostały sos pieczarkowy rozrabiamy z małą ilością wody, hartując wlewamy do mięsa, 2 minuty gotujemy.
12. Mięso przekładamy do naczynia bez sosu.
13. Sos łączymy z pieczarkami.
14. Wykładamy na mięso. 15. Danie gotowe, można podawać z makaronem tortellini. 16. Smacznego.