Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka i ten aromatyczny boczek, pieczarki. Skusicie się?
Polecam.
Odsłon: 84
Szybka i smaczna
Odsłon: 13606
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2039
Polecam.
Odsłon: 84
Szybka i smaczna
Odsłon: 13606
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2039
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojony boczek oraz drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa, zwijamy w roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.