Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka i ten aromatyczny boczek, pieczarki. Skusicie się?
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 421
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5125
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3337
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 421
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5125
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3337
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Cebule obieramy, drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojony boczek oraz drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa, zwijamy w roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.