Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z mielonego mięsa z łopatki i fileta z kurcząt. Wyśmienita do obiadu jak i na kanapki...
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Składniki
Przygotowanie : Mięso mielone doprawić do smaku solą,pieprzem ,delikat do mięs majerankiem ,przecisnąć czosnek przez praskę ,wsypać bułkę, wbić jajka , i dobrze wyrobić. Fileta kroimy w podłużne paski, marynujemy sola ,pieprzem,przyprawą do kurczaka maggi w płynie i odstawiamy na 3-4 godziny do lodówki Połowę mięsa mielonego wykładamy do foremki na to kładziemy zamarynowany pokrojony w paski filet dobrze uciskając.Przykrywamy drugą częścią mięsa mielonego..... Jedną godzinę pieczemy w temperaturze 200 stopni ,pozostałe 15 minut w temperaturze 100 stopni ....
Smacznego !!!!