Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z mielonego mięsa z łopatki i fileta z kurcząt. Wyśmienita do obiadu jak i na kanapki...
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15261
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4954
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8998
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15261
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4954
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8998
Składniki
Przygotowanie : Mięso mielone doprawić do smaku solą,pieprzem ,delikat do mięs majerankiem ,przecisnąć czosnek przez praskę ,wsypać bułkę, wbić jajka , i dobrze wyrobić. Fileta kroimy w podłużne paski, marynujemy sola ,pieprzem,przyprawą do kurczaka maggi w płynie i odstawiamy na 3-4 godziny do lodówki Połowę mięsa mielonego wykładamy do foremki na to kładziemy zamarynowany pokrojony w paski filet dobrze uciskając.Przykrywamy drugą częścią mięsa mielonego..... Jedną godzinę pieczemy w temperaturze 200 stopni ,pozostałe 15 minut w temperaturze 100 stopni ....
Smacznego !!!!