Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń z mielonego mięsa z łopatki i fileta z kurcząt. Wyśmienita do obiadu jak i na kanapki...
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24981
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1317
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24981
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 115
Składniki
Przygotowanie : Mięso mielone doprawić do smaku solą,pieprzem ,delikat do mięs majerankiem ,przecisnąć czosnek przez praskę ,wsypać bułkę, wbić jajka , i dobrze wyrobić. Fileta kroimy w podłużne paski, marynujemy sola ,pieprzem,przyprawą do kurczaka maggi w płynie i odstawiamy na 3-4 godziny do lodówki Połowę mięsa mielonego wykładamy do foremki na to kładziemy zamarynowany pokrojony w paski filet dobrze uciskając.Przykrywamy drugą częścią mięsa mielonego..... Jedną godzinę pieczemy w temperaturze 200 stopni ,pozostałe 15 minut w temperaturze 100 stopni ....
Smacznego !!!!