Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest lekko słodka, można zastąpić szynką bądź karkówką.
Piekarnik
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 119
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 119
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Mięso nacieramy solą, pieprzem, tymiankiem, majerankiem i czosnkiem. Do miseczki dajemy przyprawę, miod, sos sojowy, trochę oliwy i ponownie nacieram mieso. Odstawiamy na noc Po tym czasie nagrzewamy piekarnik do 190 stopni i pieczemy (na kg mięsa 1.5 godziny) Pod koniec smarujemy mięso miodem i podwyższamy temperaturę do 210 stopni. Pieczemy 15 minut.
Smacznego!