Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest lekko słodka, można zastąpić szynką bądź karkówką.
Piekarnik
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 272
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1114
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 272
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1114
Składniki
Mięso nacieramy solą, pieprzem, tymiankiem, majerankiem i czosnkiem. Do miseczki dajemy przyprawę, miod, sos sojowy, trochę oliwy i ponownie nacieram mieso. Odstawiamy na noc Po tym czasie nagrzewamy piekarnik do 190 stopni i pieczemy (na kg mięsa 1.5 godziny) Pod koniec smarujemy mięso miodem i podwyższamy temperaturę do 210 stopni. Pieczemy 15 minut.
Smacznego!