Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest lekko słodka, można zastąpić szynką bądź karkówką.
Piekarnik
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112856
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 151
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 342
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 398
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 714
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112856
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 151
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 342
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 398
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 714
Składniki
Mięso nacieramy solą, pieprzem, tymiankiem, majerankiem i czosnkiem. Do miseczki dajemy przyprawę, miod, sos sojowy, trochę oliwy i ponownie nacieram mieso. Odstawiamy na noc Po tym czasie nagrzewamy piekarnik do 190 stopni i pieczemy (na kg mięsa 1.5 godziny) Pod koniec smarujemy mięso miodem i podwyższamy temperaturę do 210 stopni. Pieczemy 15 minut.
Smacznego!