Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest lekko słodka, można zastąpić szynką bądź karkówką.
Piekarnik
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 340
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 66
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 344
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32871
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9111
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 340
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 66
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 344
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32871
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9111
Składniki
Mięso nacieramy solą, pieprzem, tymiankiem, majerankiem i czosnkiem. Do miseczki dajemy przyprawę, miod, sos sojowy, trochę oliwy i ponownie nacieram mieso. Odstawiamy na noc Po tym czasie nagrzewamy piekarnik do 190 stopni i pieczemy (na kg mięsa 1.5 godziny) Pod koniec smarujemy mięso miodem i podwyższamy temperaturę do 210 stopni. Pieczemy 15 minut.
Smacznego!