Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche mięsko do obiadu.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 57
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 371
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 126
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 57
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 371
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 126
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, naciąć trzy paski wzdłuż do połowy głębokości. Serki śmietankowe połączyć z serkiem topionym i posiekanym koperkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę i wysmażyć na suchej patelni. Dodać do masy serowej i dokładnie wymieszać. Mięso natrzeć dokładnie solą i pieprzem w nacięcia nałożyć przygotowany farsz, włożyć do naczynia żaroodpornego i podlać wodą. Piec w temperaturze 180 stopni około 90 stopni, pod koniec pieczenia (30 min) przykryć folią aluminiową i dopiec.