Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche mięsko do obiadu.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7624
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 67
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258148
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7624
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 67
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 89
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258148
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, naciąć trzy paski wzdłuż do połowy głębokości. Serki śmietankowe połączyć z serkiem topionym i posiekanym koperkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę i wysmażyć na suchej patelni. Dodać do masy serowej i dokładnie wymieszać. Mięso natrzeć dokładnie solą i pieprzem w nacięcia nałożyć przygotowany farsz, włożyć do naczynia żaroodpornego i podlać wodą. Piec w temperaturze 180 stopni około 90 stopni, pod koniec pieczenia (30 min) przykryć folią aluminiową i dopiec.