Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche mięsko do obiadu.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 91
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 477
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 209
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 174
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 91
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 477
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 209
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 174
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, naciąć trzy paski wzdłuż do połowy głębokości. Serki śmietankowe połączyć z serkiem topionym i posiekanym koperkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę i wysmażyć na suchej patelni. Dodać do masy serowej i dokładnie wymieszać. Mięso natrzeć dokładnie solą i pieprzem w nacięcia nałożyć przygotowany farsz, włożyć do naczynia żaroodpornego i podlać wodą. Piec w temperaturze 180 stopni około 90 stopni, pod koniec pieczenia (30 min) przykryć folią aluminiową i dopiec.