Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche mięsko do obiadu.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10126
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2750
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1874
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 722
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3979
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10126
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2750
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1874
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 722
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3979
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, naciąć trzy paski wzdłuż do połowy głębokości. Serki śmietankowe połączyć z serkiem topionym i posiekanym koperkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę i wysmażyć na suchej patelni. Dodać do masy serowej i dokładnie wymieszać. Mięso natrzeć dokładnie solą i pieprzem w nacięcia nałożyć przygotowany farsz, włożyć do naczynia żaroodpornego i podlać wodą. Piec w temperaturze 180 stopni około 90 stopni, pod koniec pieczenia (30 min) przykryć folią aluminiową i dopiec.