Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone się przejadły,więc powstała pieczeń aromatyczna i bardzo smaczna. Można podać do ziemniaków lub na zimno na kanapki. Serdecznie polecam:)
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 38
Smaki Grecji!
Odsłon: 51
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 184
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 38
Smaki Grecji!
Odsłon: 51
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 184
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dodać utarty na grubych oczkach tarła seler. Smażyć kilkanaście min. Wystudzić. Mięso zmielić.
Do mięsa dodać przesmażony seler,jajka,majonez,chrzan,bułkę tartą,czosnek przeciśnięty przez praskę,sól i pieprz do smaku. Wyrobić dokładnie masę mięsną.
Foremki aluminiowe natłuścić,posypać bułką tartą,nałożyć masę ,wyrównać i zapiekać w 180st.góra-dół do zrumienienia wierzchu. Lekko przestudzić i obrócić na tacę.
Smacznego życzę!