Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone się przejadły,więc powstała pieczeń aromatyczna i bardzo smaczna. Można podać do ziemniaków lub na zimno na kanapki. Serdecznie polecam:)
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18151
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 525
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 992
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7550
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8873
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18151
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 525
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 992
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7550
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8873
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dodać utarty na grubych oczkach tarła seler. Smażyć kilkanaście min. Wystudzić. Mięso zmielić.
Do mięsa dodać przesmażony seler,jajka,majonez,chrzan,bułkę tartą,czosnek przeciśnięty przez praskę,sól i pieprz do smaku. Wyrobić dokładnie masę mięsną.
Foremki aluminiowe natłuścić,posypać bułką tartą,nałożyć masę ,wyrównać i zapiekać w 180st.góra-dół do zrumienienia wierzchu. Lekko przestudzić i obrócić na tacę.
Smacznego życzę!