Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń jest bardzo delikatna i krucha
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14008
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15829
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6411
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14008
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15829
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6411
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę,twaróg rozdrobnić widelcem.Mięso wymieszać z 2 surowymi jajkami,cebulą,twarogiem,musztardą i zmiażdżonym czosnkiem.Przyprawić solą,pieprzem i oregano.
Przełożyć do żaroodpornej keksówki (ok 26 cm) wyłozonej papierem do pieczenia.Do środka masy wcisnąć 3 ugotowane jajka.Piec ok 50-60 min w temp 180-200 st