Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń jest bardzo delikatna i krucha
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5283
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5283
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę,twaróg rozdrobnić widelcem.Mięso wymieszać z 2 surowymi jajkami,cebulą,twarogiem,musztardą i zmiażdżonym czosnkiem.Przyprawić solą,pieprzem i oregano.
Przełożyć do żaroodpornej keksówki (ok 26 cm) wyłozonej papierem do pieczenia.Do środka masy wcisnąć 3 ugotowane jajka.Piec ok 50-60 min w temp 180-200 st