Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń jest bardzo delikatna i krucha
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2896
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2896
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę,twaróg rozdrobnić widelcem.Mięso wymieszać z 2 surowymi jajkami,cebulą,twarogiem,musztardą i zmiażdżonym czosnkiem.Przyprawić solą,pieprzem i oregano.
Przełożyć do żaroodpornej keksówki (ok 26 cm) wyłozonej papierem do pieczenia.Do środka masy wcisnąć 3 ugotowane jajka.Piec ok 50-60 min w temp 180-200 st