Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń jest bardzo delikatna i krucha
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20591
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2277
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20591
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2277
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę,twaróg rozdrobnić widelcem.Mięso wymieszać z 2 surowymi jajkami,cebulą,twarogiem,musztardą i zmiażdżonym czosnkiem.Przyprawić solą,pieprzem i oregano.
Przełożyć do żaroodpornej keksówki (ok 26 cm) wyłozonej papierem do pieczenia.Do środka masy wcisnąć 3 ugotowane jajka.Piec ok 50-60 min w temp 180-200 st