Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do pieczonej ryby lub mięsa.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 894
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6006
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9839
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 894
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6006
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9839
Składniki
Brukselkę myjemy, oczyszczamy i kroimy na połówki. Wrzucamy do miski i obficie polewamy oliwą oraz dodajemy sól. Mieszamy, tak aby wszystkie brukselki były w oliwie.
Pieczemy w 200 stopniach przez 25 minut. Można je jeść jako samodzielne danie lub jako dodatek do mięsa, ryby lub podgrzanego sera np. oscypka.