Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powoli przechodzimy na dietę. Ciężko jest tak od razu przestawić się na takie dania. Musimy robić to stopniowo. Zapiekaną cukinię kochamy, ryż i warzywa również. Mięso z indyka nie jest nam obce. Więc do dzieła ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4149
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11354
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6510
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5486
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13536
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5311
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4149
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11354
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6510
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5486
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13536
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5311
Składniki
Ryż gotujemy kilka minut krócej, niż w przepisie zawartym na opakowaniu. Paprykę kroimy w kostkę. Por siekamy. Marchewkę ścieramy na drobnych oczkach. Wszystkie składniki łączymy z mięsem, do smaku doprawiamy przyprawami. Z cukinii odcinamy wierzch, środki wydrążamy, nadziewamy farszem. Całość zapiekamy 45 min w 180°C. Pod koniec możemy włączyć termoobieg.