Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 501
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3820
Pyszne , pożywne do zjedzenia w domu jak również do pracy.
Odsłon: 282
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1392
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 501
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3820
Pyszne , pożywne do zjedzenia w domu jak również do pracy.
Odsłon: 282
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1392
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Umytą, osuszoną pierś natrzeć dokładnie marynatą, odstawić w szklanym naczyniu pod przykryciem do lodówki na co najmniej 4 h. Następnie przełożyć mięso do woreczka do pieczenia razem z marynatą. Szczelnie zapiąć woreczek klipsem, ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec w temperaturze 190 stopni przez 60-70 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, żeby pierś się zrumieniła.