Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10539
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4554
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424369
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10539
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4554
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424369
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Umytą, osuszoną pierś natrzeć dokładnie marynatą, odstawić w szklanym naczyniu pod przykryciem do lodówki na co najmniej 4 h. Następnie przełożyć mięso do woreczka do pieczenia razem z marynatą. Szczelnie zapiąć woreczek klipsem, ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec w temperaturze 190 stopni przez 60-70 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, żeby pierś się zrumieniła.