Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12817
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Umytą, osuszoną pierś natrzeć dokładnie marynatą, odstawić w szklanym naczyniu pod przykryciem do lodówki na co najmniej 4 h. Następnie przełożyć mięso do woreczka do pieczenia razem z marynatą. Szczelnie zapiąć woreczek klipsem, ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec w temperaturze 190 stopni przez 60-70 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, żeby pierś się zrumieniła.