Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1280
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39243
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1280
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39243
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Umytą, osuszoną pierś natrzeć dokładnie marynatą, odstawić w szklanym naczyniu pod przykryciem do lodówki na co najmniej 4 h. Następnie przełożyć mięso do woreczka do pieczenia razem z marynatą. Szczelnie zapiąć woreczek klipsem, ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec w temperaturze 190 stopni przez 60-70 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, żeby pierś się zrumieniła.