Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 651
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1387
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25767
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 651
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1387
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25767
Składniki
Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Umytą, osuszoną pierś natrzeć dokładnie marynatą, odstawić w szklanym naczyniu pod przykryciem do lodówki na co najmniej 4 h. Następnie przełożyć mięso do woreczka do pieczenia razem z marynatą. Szczelnie zapiąć woreczek klipsem, ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec w temperaturze 190 stopni przez 60-70 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia rozciąć woreczek, żeby pierś się zrumieniła.