Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowane mięso kurczaka z dodatkiem oscypka to znakomity pomysł na obiad.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4538
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 518
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4538
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 518
Składniki
Filety naciąć w poprzek, nie docinając jednak do końca – w ten sposób, by powstały kieszonki. Przyprawić z obu stron solą i pieprzem. Odstawić.
W miseczce wymieszać olej z kurkumą, mieloną papryką, ziołami prowansalskimi i kolorowym pieprzem. Tak przygotowaną marynatą posmarować mięso.
W nacięcia wsunąć plastry oscypka, liście szpinaku i kawałki papryki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez ½ godziny w temp. 180 st. C.