Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowane mięso kurczaka z dodatkiem oscypka to znakomity pomysł na obiad.
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 206
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 56
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 370
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 43
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 206
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 56
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 370
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 43
Składniki
Filety naciąć w poprzek, nie docinając jednak do końca – w ten sposób, by powstały kieszonki. Przyprawić z obu stron solą i pieprzem. Odstawić.
W miseczce wymieszać olej z kurkumą, mieloną papryką, ziołami prowansalskimi i kolorowym pieprzem. Tak przygotowaną marynatą posmarować mięso.
W nacięcia wsunąć plastry oscypka, liście szpinaku i kawałki papryki. Ułożyć na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Piec przez ½ godziny w temp. 180 st. C.