Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki słodkie,dodatek do dań mięsnych,szybkie w przygotowaniu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 920
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12752
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 920
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12752
Składniki
Bataty obrać,pokroić w słupki. Do miski wlać oliwę,wsypać zioła prowansalskie,sól i świeży rozmaryn,wymieszać. Do tak przygotowanej marynaty włożyć bataty i odstawić na ok.20 min.
Piekarnik nagrzać do 200 st.. Na blaszkę wyłożyć folię aluminiową i rozłożyć na niej bataty i zapiekać w piekarniku 30-35 min. Smacznego!!!