Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki słodkie,dodatek do dań mięsnych,szybkie w przygotowaniu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6999
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30516
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29253
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6999
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30516
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29253
Składniki
Bataty obrać,pokroić w słupki. Do miski wlać oliwę,wsypać zioła prowansalskie,sól i świeży rozmaryn,wymieszać. Do tak przygotowanej marynaty włożyć bataty i odstawić na ok.20 min.
Piekarnik nagrzać do 200 st.. Na blaszkę wyłożyć folię aluminiową i rozłożyć na niej bataty i zapiekać w piekarniku 30-35 min. Smacznego!!!