Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty dodatek do drugiego dania.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 822
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 822
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12568
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z rozbełtanym jajkiem, wsypać bułkę tartą, przyprawić do smaku, dodać zmiażdżony czosnek, barszcz w proszku. Dokładnie wymieszać, formować na mokrej dłoni zgrabne klopsiki, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.