Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty dodatek do drugiego dania.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1054
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666499
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1054
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666499
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z rozbełtanym jajkiem, wsypać bułkę tartą, przyprawić do smaku, dodać zmiażdżony czosnek, barszcz w proszku. Dokładnie wymieszać, formować na mokrej dłoni zgrabne klopsiki, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.