Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty dodatek do drugiego dania.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2928
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 250
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2928
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 250
Składniki
Wykonanie: Mięso wymieszać z rozbełtanym jajkiem, wsypać bułkę tartą, przyprawić do smaku, dodać zmiażdżony czosnek, barszcz w proszku. Dokładnie wymieszać, formować na mokrej dłoni zgrabne klopsiki, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.