Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna uczta gotowa w 25 minut!
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 76
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 57
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 52
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 92
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19663
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 76
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 57
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 52
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 92
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19663
Składniki
Dzwonka obsypałam solą. Na patelni trzeba lekko zrumienić cebulę, dodać posiekany czosnek, chili, kumin i kolendrę i po lekkim podsmażeniu dodać sos pomidorowy i jeszcze trochę podsmażać aż się zredukuje. Często sos pomidorowy jest już z solą , więc ostrożnie. Jeśli sos jest mało wyrazisty można dodać odrobinę octu balsamicznego. Ma być ostro i kwaskowo i aromatycznie.
Rybę układa się na skropionym oliwą papierze a sos wykłada się na dzwonkach. Piec około 25 minut- po wyjęciu rybę można sprawdzić widelcem przy kręgosłupie- mięso powinno odchodzić i być białe.
Smacznego :)