Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna uczta gotowa w 25 minut!
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231665
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4913
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36131
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1352
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231665
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4913
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36131
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1352
        
        
                Składniki
Dzwonka obsypałam solą. Na patelni trzeba lekko zrumienić cebulę, dodać posiekany czosnek, chili, kumin i kolendrę i po lekkim podsmażeniu dodać sos pomidorowy i jeszcze trochę podsmażać aż się zredukuje. Często sos pomidorowy jest już z solą , więc ostrożnie. Jeśli sos jest mało wyrazisty można dodać odrobinę octu balsamicznego. Ma być ostro i kwaskowo i aromatycznie.
Rybę układa się na skropionym oliwą papierze a sos wykłada się na dzwonkach. Piec około 25 minut- po wyjęciu rybę można sprawdzić widelcem przy kręgosłupie- mięso powinno odchodzić i być białe.
Smacznego :)