Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co się oszukiwać - smakują inaczej niż kotlety smażone w tłuszczu i daleko im do tradycyjnej wersji, ale na pewno nie są gorsze, jedynie inne:). Świetne na lekki obiad a jeśli zostaną po obiedzie, można pokroić je na drugi dzień na kanapki.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10645
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4787
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9064
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10645
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4787
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9064
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
Cebulę drobno siekamy, bułkę moczymy w wodzie i odciskamy.
Wszystkie składniki na kotlety zagniatamy i przyprawiamy. Formujemy duże kulki, które rozpłaszczamy na blaszce do pieczenia.
Kotlety pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut.