Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co się oszukiwać - smakują inaczej niż kotlety smażone w tłuszczu i daleko im do tradycyjnej wersji, ale na pewno nie są gorsze, jedynie inne:). Świetne na lekki obiad a jeśli zostaną po obiedzie, można pokroić je na drugi dzień na kanapki.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3467
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1412
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3467
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34196
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1412
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113629
Składniki
Cebulę drobno siekamy, bułkę moczymy w wodzie i odciskamy.
Wszystkie składniki na kotlety zagniatamy i przyprawiamy. Formujemy duże kulki, które rozpłaszczamy na blaszce do pieczenia.
Kotlety pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut.