Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, dietetyczne kotlety. Smakują wybornie. Polecam.
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 131
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 115
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 119
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 131
Niezwykle prosta, szybka sałatka , bo zrobisz ją w ciągu kilkanaście minut, a...
Odsłon: 115
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 119
Składniki
Kilka godzin wcześniej rozmrozić rybę i szpinak. Bułkę namoczyć w kilku łyżkach mleka lub ciepłej, przegotowanej wodzie. Dorsza drobno pokroić. Drobno pokrojoną cebulę i czosnek oraz szpinak zeszklić na oleju. Warzywa i rybę dać do blendera. Dodać odciśniętą i porwaną na kawałki bułkę oraz jajko. Dodać też przyprawy. Całość zblendowć. Potem zagęścić masę płatkami jaglanymi. Formować kotlety i obtaczać w płatkach jaglanych. Układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym do 200 st. C piekarniku około 40 minut.