Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, dietetyczne kotlety. Smakują wybornie. Polecam.
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 825
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4267
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 825
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4267
Składniki
Kilka godzin wcześniej rozmrozić rybę i szpinak. Bułkę namoczyć w kilku łyżkach mleka lub ciepłej, przegotowanej wodzie. Dorsza drobno pokroić. Drobno pokrojoną cebulę i czosnek oraz szpinak zeszklić na oleju. Warzywa i rybę dać do blendera. Dodać odciśniętą i porwaną na kawałki bułkę oraz jajko. Dodać też przyprawy. Całość zblendowć. Potem zagęścić masę płatkami jaglanymi. Formować kotlety i obtaczać w płatkach jaglanych. Układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym do 200 st. C piekarniku około 40 minut.