Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne, dietetyczne kotlety. Smakują wybornie. Polecam.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2599
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3951
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102108
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6475
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2599
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3951
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102108
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6475
Składniki
Kilka godzin wcześniej rozmrozić rybę i szpinak. Bułkę namoczyć w kilku łyżkach mleka lub ciepłej, przegotowanej wodzie. Dorsza drobno pokroić. Drobno pokrojoną cebulę i czosnek oraz szpinak zeszklić na oleju. Warzywa i rybę dać do blendera. Dodać odciśniętą i porwaną na kawałki bułkę oraz jajko. Dodać też przyprawy. Całość zblendowć. Potem zagęścić masę płatkami jaglanymi. Formować kotlety i obtaczać w płatkach jaglanych. Układać je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym do 200 st. C piekarniku około 40 minut.