Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Filety podzieliłam na mniejsze kawałki, zanurzyłam je w przyprawionym roztrzepanym jaju i obtoczyłam w rozdrobionych płatkach musli. Tak opanierowane kawałeczki ułożyłam na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i skropiłam oliwą.
Nuggetsy piekłam 20 minut w 180 stopniach. Podałam je z sosem jogurtowym koperkowo czosnkowym, ziemniakami i sałatką. Smacznego :)