Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone roladki nadziane pieczarkami, pomidorami i papryką pod marchewkową pierzynką to świetna propozycja na obiad ;)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
Schab kroimy na plastry, rozbijamy tłuczkiem, oprószamy pieprzem i solą. Pieczarki obieramy i kroimy w kostkę. Pomidory i paprykę również kroimy w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy warzywa i dusimy do miękkości, doprawiamy. Lekko studzimy i po łyżce układamy na plastry schabu, zwijamy w rulony. Przygotowane roladki układamy w naczyniu żaroodpornym. Śmietanę doprawiamy i polewamy roladki. Na wierzch posypujemy startą marchewką na dużych oczkach. Pieczmy 50-60 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)