Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone roladki są najlepsze.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5058
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 621
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2400
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 167
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5058
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 621
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2400
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 167
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu. Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, pokroić w kostkę i usmażyć na maśle na rumiano, następnie ostudzić. Każdy kotlet posypać papryką słodką, kłaść plasterek szynki, sera i przygotowany farsz. Zwijać w roladki, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarować masłem, podlać odrobiną wody i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut, pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić.