Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone roladki są najlepsze.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 3002
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 3002
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu. Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, pokroić w kostkę i usmażyć na maśle na rumiano, następnie ostudzić. Każdy kotlet posypać papryką słodką, kłaść plasterek szynki, sera i przygotowany farsz. Zwijać w roladki, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarować masłem, podlać odrobiną wody i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut, pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić.