Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone roladki są najlepsze.
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2958
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1076
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 2958
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1076
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu. Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, pokroić w kostkę i usmażyć na maśle na rumiano, następnie ostudzić. Każdy kotlet posypać papryką słodką, kłaść plasterek szynki, sera i przygotowany farsz. Zwijać w roladki, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarować masłem, podlać odrobiną wody i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut, pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić.