Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone roladki są najlepsze.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3922
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19883
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3020
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4211
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3922
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19883
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3020
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4211
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem z dodatkiem soli i pieprzu. Pieczarki, paprykę, cebulę oczyścić, pokroić w kostkę i usmażyć na maśle na rumiano, następnie ostudzić. Każdy kotlet posypać papryką słodką, kłaść plasterek szynki, sera i przygotowany farsz. Zwijać w roladki, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarować masłem, podlać odrobiną wody i przykryć folią aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut, pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić.