Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad późno ale jest lepiej późno niż wcale, ale robię pod godzinę powrotu syna ze szkoły.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 109
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 319
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2681
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 109
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 319
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2681
Składniki
Uda i przedramię gęsi, naszykować .
Następnie dodać przyprawy z opisu.
Dokładnie wetrzeć w mięso i wstawić na całą noc do lodówki.
Następnego dnia całą zawartość przełożyć do naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Włożyć do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec 2 godziny, co jakiś czas obracając mięso. Następnie nastawić na 230 stopni i piec jeszcze 20 minut.
Mięso wyszło przepyszne rozpływa się w ustach jest tak mięciutkie. Obiad podałam z ziemniakami i tłuszczem z mięsa oraz grzybki z cebulą w przecierze pomidorowym które robiłam.