Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad późno ale jest lepiej późno niż wcale, ale robię pod godzinę powrotu syna ze szkoły.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 325
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2562
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 325
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2562
Składniki
Uda i przedramię gęsi, naszykować .
Następnie dodać przyprawy z opisu.
Dokładnie wetrzeć w mięso i wstawić na całą noc do lodówki.
Następnego dnia całą zawartość przełożyć do naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Włożyć do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec 2 godziny, co jakiś czas obracając mięso. Następnie nastawić na 230 stopni i piec jeszcze 20 minut.
Mięso wyszło przepyszne rozpływa się w ustach jest tak mięciutkie. Obiad podałam z ziemniakami i tłuszczem z mięsa oraz grzybki z cebulą w przecierze pomidorowym które robiłam.