Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad późno ale jest lepiej późno niż wcale, ale robię pod godzinę powrotu syna ze szkoły.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 817
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15206
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 817
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15206
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Składniki
Uda i przedramię gęsi, naszykować .
Następnie dodać przyprawy z opisu.
Dokładnie wetrzeć w mięso i wstawić na całą noc do lodówki.
Następnego dnia całą zawartość przełożyć do naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Włożyć do piekarnika, nastawić na 200 stopni i piec 2 godziny, co jakiś czas obracając mięso. Następnie nastawić na 230 stopni i piec jeszcze 20 minut.
Mięso wyszło przepyszne rozpływa się w ustach jest tak mięciutkie. Obiad podałam z ziemniakami i tłuszczem z mięsa oraz grzybki z cebulą w przecierze pomidorowym które robiłam.