Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nadejdzie ochota na pyszne, polskie jedzenie...wystarczy kilka chwil i gotowe
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7627
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2736
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7627
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2736
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na kawałki. Ziemniaki obieramy, kroimy na większe kawałki, myjemy, osuszamy. Sól, paprykę słodką i ostrą, czosnek, majeranek, pieprz mieszamy z olejem. Do rękawa przekładamy, cebulę pokrojoną w piórka, mięso i ziemniaki, łączymy z sosem i zamykamy. Całość zapiekamy 40 min w 180°C. Podajemy z kapustą kiszoną zasmażaną.