Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nadejdzie ochota na pyszne, polskie jedzenie...wystarczy kilka chwil i gotowe
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 915
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 915
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na kawałki. Ziemniaki obieramy, kroimy na większe kawałki, myjemy, osuszamy. Sól, paprykę słodką i ostrą, czosnek, majeranek, pieprz mieszamy z olejem. Do rękawa przekładamy, cebulę pokrojoną w piórka, mięso i ziemniaki, łączymy z sosem i zamykamy. Całość zapiekamy 40 min w 180°C. Podajemy z kapustą kiszoną zasmażaną.