Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do dań głównych.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20072
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20072
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy na większe kawałki. Gotujemy w osolonym wrzątku 2-3 min od momentu zawrzenia wody. Odcedzamy. Naczynie do zapiekania natłuszczamy oliwą, układamy ziemniaki, skrapiamy oliwą, oprószamy solą, pieprzem, paprykami i ziołami ( wg uznania ). Dokładnie obtaczamy ziemniaki w przyprawach , zapiekamy 40-45 min w temperaturze 200°C.