Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały przepis na letnie leniuchowanie w ogrodzie, na campingu lub w lesie. Smaczna propozycja na urozmaicony smak i aromat pospolitych artykułów, z których można zrobić wspaniałe danie, zachwycające każde podniebienie.
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 37
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 342
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 67
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 133
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 177
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 37
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 342
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 67
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 133
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 177
Składniki
Żeliwne naczynie, wysmarować smalcem i wyłożyć dużymi kawałkami liści kapusty. Pokrajane warzywa, grzyby i kiełbasę układać warstwami przesypując, majerankiem, papryką, pieprzem i solą, aż do wypełnienia naczynia. Całość nakryć pozostałymi dużymi kawałkami liści kapusty i posypać rozmarynem.