Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyprawy idealnie podkreślają smak wybornej ryby. Przepis mojego taty.
Przedstawiam dziś bardzo stary przepis z mojego zeszytu, a są to ciasteczka s...
Odsłon: 5216
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 128
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 804
Przedstawiam dziś bardzo stary przepis z mojego zeszytu, a są to ciasteczka s...
Odsłon: 5216
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 128
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 804
Składniki
Rybę posoliłam i dosyć obficie posypałam przyprawami. Użyłam odrobinę papryki słodkiej dla koloru. Rybę zabezpieczyłam folią spożywczą o odstawiłam do lodówki. Swoją przygotowałam wieczorem na obiad następnego dnia. Rybę piekłam 20- 25 minut w 180 stopniach, oczywiście czas pieczenia zależy od grubości ryby, wystarczy widelcem rozchylić fragment i zobaczyć czy przy kręgosłupie nie jest szklista.
Smacznego :)