Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyprawy idealnie podkreślają smak wybornej ryby. Przepis mojego taty.
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1742
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 14
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3635
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1742
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 14
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3635
Składniki
Rybę posoliłam i dosyć obficie posypałam przyprawami. Użyłam odrobinę papryki słodkiej dla koloru. Rybę zabezpieczyłam folią spożywczą o odstawiłam do lodówki. Swoją przygotowałam wieczorem na obiad następnego dnia. Rybę piekłam 20- 25 minut w 180 stopniach, oczywiście czas pieczenia zależy od grubości ryby, wystarczy widelcem rozchylić fragment i zobaczyć czy przy kręgosłupie nie jest szklista.
Smacznego :)