Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyprawy idealnie podkreślają smak wybornej ryby. Przepis mojego taty.
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 51
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 148
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 35
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 163
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 156
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 51
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 148
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 35
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 163
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 156
Składniki
Rybę posoliłam i dosyć obficie posypałam przyprawami. Użyłam odrobinę papryki słodkiej dla koloru. Rybę zabezpieczyłam folią spożywczą o odstawiłam do lodówki. Swoją przygotowałam wieczorem na obiad następnego dnia. Rybę piekłam 20- 25 minut w 180 stopniach, oczywiście czas pieczenia zależy od grubości ryby, wystarczy widelcem rozchylić fragment i zobaczyć czy przy kręgosłupie nie jest szklista.
Smacznego :)