Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyprawy idealnie podkreślają smak wybornej ryby. Przepis mojego taty.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4127
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1120
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 243
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34270
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 582
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4127
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1120
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 243
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34270
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 582
Składniki
Rybę posoliłam i dosyć obficie posypałam przyprawami. Użyłam odrobinę papryki słodkiej dla koloru. Rybę zabezpieczyłam folią spożywczą o odstawiłam do lodówki. Swoją przygotowałam wieczorem na obiad następnego dnia. Rybę piekłam 20- 25 minut w 180 stopniach, oczywiście czas pieczenia zależy od grubości ryby, wystarczy widelcem rozchylić fragment i zobaczyć czy przy kręgosłupie nie jest szklista.
Smacznego :)