Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi delikatne, różowe mięsko łososia - zapraszam! Marynata robi swoje! :)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67589
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1871
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67589
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1871
Składniki
Łososia czyścimy i przygotowujemy marynatę. Przez praskę przeciskamy czosnek i mieszamy go z olejem czy oliwą i przyprawami. Marynujemy łososia przez przynajmniej 2 godziny.
Pieczemy rybkę w temp. 180`C ok. 30 minut.