Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
papier do pieczenia
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 512
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 512
Składniki
Oczyszczoną rybę lub filet smaruje się majonezem z musztardą i solą. Curry lub kurkuma doda kolorku. Rybę piecze się w zależności od grubości. Najlepiej zerknąć podczas pieczenia czy ryba jest ścięta wewnątrz. Moja ważyła 0, 6 kg wystarczyło 30 minut w 185 stopniach.
Smacznego :)