Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
papier do pieczenia
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1624
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201821
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1624
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1201821
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 10139
Składniki
Oczyszczoną rybę lub filet smaruje się majonezem z musztardą i solą. Curry lub kurkuma doda kolorku. Rybę piecze się w zależności od grubości. Najlepiej zerknąć podczas pieczenia czy ryba jest ścięta wewnątrz. Moja ważyła 0, 6 kg wystarczyło 30 minut w 185 stopniach.
Smacznego :)