Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
papier do pieczenia
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1305
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1441
Składniki
Oczyszczoną rybę lub filet smaruje się majonezem z musztardą i solą. Curry lub kurkuma doda kolorku. Rybę piecze się w zależności od grubości. Najlepiej zerknąć podczas pieczenia czy ryba jest ścięta wewnątrz. Moja ważyła 0, 6 kg wystarczyło 30 minut w 185 stopniach.
Smacznego :)