Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki do idealny sposób na szybki obiad. Pyszna i aromatyczna zapiekanka z pieczonym łososiem w warzywach. Przygotujesz ją bardzo prosto bez zbędnych komplikacji czy ciężko dostępnych składników.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1348
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1316
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 243
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1348
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1316
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 243
Składniki
1. Rybę myję, osuszam, usuwam skórę i kroję na mniejsze porcje. Układam w naczyniu żaroodpornym. 2. Oliwę wlewam do naczynia, dodaję rozmaryn, sól, pieprz, sól oraz sok z cytryny i dokładnie mieszam. Marynatą smaruję rybę.
3. Brokuł myję, dzielę na małe różyczki i układam na około ryby. 4. Pomidorki myję, osuszam, kroję na połówki i układam również na około ryby. Warzywa solimy. 5. Piekę w rozgrzanym piekarniku 15 minut w 180°C.
6. Ryba gotowa. 7. Smacznego.