Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis z piekarnika…bo robi się samo ;)
Musztardę i olej dokładnie łączymy z pieprzem. Marynujemy w nim steki przez kilka godzin. Następnie zawijamy w folię aluminiową, pieczemy 25 min. w temp. 180°C.
Pomieszanie słodkiego miodu z ostrą musztardą daje bardzo ciekawy efekt.
Odsłon: 7676
Steki z tuńczyka są ostatnio wszędzie już prawie dostępne - i to świeże - nie...
Odsłon: 1608
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 98
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 815
mięso pieczone w kapuście jest przepyszne, kruche, miękkie i soczyste zawsze...
Odsłon: 77
Chciałam podzielić się z wami przepisem na pyszną roladę drobiową. Rolada nad...
Odsłon: 98
Sezon na jagody nadal trwa , dostałam od kuzynki jagody i postanowiłam zrobić...
Odsłon: 815
mięso pieczone w kapuście jest przepyszne, kruche, miękkie i soczyste zawsze...
Odsłon: 77
Składniki
Musztardę i olej dokładnie łączymy z pieprzem. Marynujemy w nim steki przez kilka godzin. Następnie zawijamy w folię aluminiową, pieczemy 25 min. w temp. 180°C.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Łopatka pieczona w kapuście kiszonej
Dania główne
Babcine gołąbki
Dania główne
Tarta z cukinią i bundzem
Dania główne
Roladki z kurczaka z pomidorem
Łopatka pieczona w kapuście kiszonej
mięso pieczone w kapuście jest przepyszne, kruche, miękkie i soczyste zawsze...
Odsłon: 77
Babcine gołąbki
Gołąbki to bardzo smaczne, a przy tym efektowne danie. Klasyk polskiej kuchni...
Odsłon: 117