Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso zmielone z rosołu i upieczone pasuje jako drugie danie,jak również na zimno do kanapek.Jest bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 58
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1979
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 25
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 58
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1979
Składniki
Mięsa zmielić wraz z namoczoną i odciśniętą bułką. Por,ogórki i paprykę pokroić w kostkę,dodać do mięsa. Żółtka oddzielić od białek,dodać do mięsnej masy. Pianę ubić.Mięso wyrobić najlepiej ręką doprawić do smaku,na końcu dodać pianę i delikatnie wymieszać. Foremkę keksówkę posmarować tłuszczem i posypać tartą bułką. Piec około 50min w 190st.góra dół. Lekko przestudzone wyjąć na tackę.
Smacznego życzę!