Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso zmielone z rosołu i upieczone pasuje jako drugie danie,jak również na zimno do kanapek.Jest bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 30
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w...
Odsłon: 116
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 925
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 253
Deser warstwowy w pucharkach zawsze sprawdza się na imprezach! Chrupiące herb...
Odsłon: 66
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 30
Pokrojone w kawałki zdrowe, jędrne prawdziwki nawleczone na nitce, suszone w...
Odsłon: 116
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 925
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 253
Deser warstwowy w pucharkach zawsze sprawdza się na imprezach! Chrupiące herb...
Odsłon: 66
Składniki
Mięsa zmielić wraz z namoczoną i odciśniętą bułką. Por,ogórki i paprykę pokroić w kostkę,dodać do mięsa. Żółtka oddzielić od białek,dodać do mięsnej masy. Pianę ubić.Mięso wyrobić najlepiej ręką doprawić do smaku,na końcu dodać pianę i delikatnie wymieszać. Foremkę keksówkę posmarować tłuszczem i posypać tartą bułką. Piec około 50min w 190st.góra dół. Lekko przestudzone wyjąć na tackę.
Smacznego życzę!