Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso zmielone z rosołu i upieczone pasuje jako drugie danie,jak również na zimno do kanapek.Jest bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1143
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1143
Składniki
Mięsa zmielić wraz z namoczoną i odciśniętą bułką. Por,ogórki i paprykę pokroić w kostkę,dodać do mięsa. Żółtka oddzielić od białek,dodać do mięsnej masy. Pianę ubić.Mięso wyrobić najlepiej ręką doprawić do smaku,na końcu dodać pianę i delikatnie wymieszać. Foremkę keksówkę posmarować tłuszczem i posypać tartą bułką. Piec około 50min w 190st.góra dół. Lekko przestudzone wyjąć na tackę.
Smacznego życzę!