Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso zmielone z rosołu i upieczone pasuje jako drugie danie,jak również na zimno do kanapek.Jest bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1794
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8355
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 743
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253343
Polecam.
Odsłon: 1437
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1794
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8355
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 743
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253343
Polecam.
Odsłon: 1437
Składniki
Mięsa zmielić wraz z namoczoną i odciśniętą bułką. Por,ogórki i paprykę pokroić w kostkę,dodać do mięsa. Żółtka oddzielić od białek,dodać do mięsnej masy. Pianę ubić.Mięso wyrobić najlepiej ręką doprawić do smaku,na końcu dodać pianę i delikatnie wymieszać. Foremkę keksówkę posmarować tłuszczem i posypać tartą bułką. Piec około 50min w 190st.góra dół. Lekko przestudzone wyjąć na tackę.
Smacznego życzę!