Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla zabieganych, które częściowo można przygotować dzień wcześniej.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 595
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 595
Składniki
Filety z kurczaka kroimy na dużą kostkę, przekładamy do woreczka oprószmy pieprzem i solą, dodajemy sos, dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na całą noc. Na rozgrzanym tłuszczu podsmażamy kurczaka, dodajemy ryż i warzywa, lekko podlewamy bulionem. Smażymy do suchej patelni (do miękkości ryżu i warzyw), cały czas mieszając i po trochu dolewając bulionu. Podajemy od razu po przygotowaniu.