Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie nadzienie do pierogow ruskich,ale nie lubie robic ciasta na pierogi,wiec powstal......
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 271
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 231
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1339
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 271
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 231
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1339
Składniki
Zrob farsz do pierogow ruskich,dosmacz,ciasto francuskie rozwalkowac,wykrawac kola nakladac farsz.
Piekarnik rozgrzej do 180s,posmarowac gotowe pierogi rozmaconym jajkiem,piec 25 min.
Podawac z sosem smietanowym ze szczypiorkiem.