Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne pierogi Lwowskie.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 422
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 50
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1374
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1854
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 422
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 50
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1374
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1854
Składniki
Wykonanie: Z mąki, jajka, oleju i ciepłej wody zagnieść ciasto, następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką i wycinać szklanką krążki. W między czasie ziemniaki utłuc, dodać drobno posiekane jajka, drobno posiekaną cebulę i twaróg, przyprawić do smaku i starannie wymieszać. Farsz nakładać na przygotowane krążki, zlepiać pierogi. Gotować w osolonej wodzie około 5-7 minut. Podawać okraszone według uznania lub z kwaśną śmietaną.