Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierogi to jedno z moich ulubionych dań,chodz zajmują dużo czasu w przygotowaniu mi to nie przeszkadza bo efekt końcowy jest zawsze smacznie:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1116
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 395
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3288
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 802
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1116
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 395
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3288
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 802
Składniki
Ziemniaki ugotować z odrobina soli. Lekko przestudzone ziemniaki przecisnąć przez praskę. Cebule drobno pokroić,na patelni podgrzać olej i cebulę zrumienić na złoty kolor. Do przestudzonych ziemniaków dodać ser i cebulę,doprawić i do smaku solą i pieprzem.
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką Smacznego!!!