Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16907
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 506
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16907
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 506
Składniki
Ciasto: Z mąki, jajek, wody i odrobiny soli zarobić ciasto na pierogi. Wodę dodawać stopniowo, w zależności od potrzeby. Gotowe ciasto rozwałkować, wykrawać krążki. Na każdy nakładać łyżeczkę borówek wymieszanych z cukrem. Dokładnie zlepiać brzegi. Pierogi gotować kilka minut, w lekko osolonej wodzie. Podawać polane kwaśną śmietaną, posypane cukrem pudrem.
SMACZNEGO.