Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 538
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 291
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1492
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 538
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 291
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1492
Składniki
Ciasto: Z mąki, jajek, wody i odrobiny soli zarobić ciasto na pierogi. Wodę dodawać stopniowo, w zależności od potrzeby. Gotowe ciasto rozwałkować, wykrawać krążki. Na każdy nakładać łyżeczkę borówek wymieszanych z cukrem. Dokładnie zlepiać brzegi. Pierogi gotować kilka minut, w lekko osolonej wodzie. Podawać polane kwaśną śmietaną, posypane cukrem pudrem.
SMACZNEGO.