Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierożki ,kto lubi podroby na pewno w nich się zakocha. To moje smaki z dzieciństwa...pamiętam te smaki i chciałam je oddworzyć,nie wrócą ,,,ale chociaż troszkę ...polecam ,są pyszne:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1003
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666486
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1003
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666486
Składniki
Oczyszczone płucka i serduszko gotować około 1,5 godz. Na drugi dzień po wystudzeniu zmielić dodając podsmażone na maśle 4 cebule. Doprawić do smaku i podsmażać na patelni. Zrobić ciasto na pierogi,każdy ma swój przepis. Wykrawać kwadraty,ja nie wycinam kółek..lepiej się lepi i tak polecam. Kłaść na wierzch farsz i zalepiać. Kłaść na wrzątek,gotować 2 min.Po tym czasie wyjmować i polewać masełkiem lekko zrumienionym.
Polecam są pyszne:)
Smacznego życzę!