Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pierożki ,kto lubi podroby na pewno w nich się zakocha. To moje smaki z dzieciństwa...pamiętam te smaki i chciałam je oddworzyć,nie wrócą ,,,ale chociaż troszkę ...polecam ,są pyszne:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11138
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6388
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13371
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5132
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11138
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6388
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13371
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5132
Składniki
Oczyszczone płucka i serduszko gotować około 1,5 godz. Na drugi dzień po wystudzeniu zmielić dodając podsmażone na maśle 4 cebule. Doprawić do smaku i podsmażać na patelni. Zrobić ciasto na pierogi,każdy ma swój przepis. Wykrawać kwadraty,ja nie wycinam kółek..lepiej się lepi i tak polecam. Kłaść na wierzch farsz i zalepiać. Kłaść na wrzątek,gotować 2 min.Po tym czasie wyjmować i polewać masełkiem lekko zrumienionym.
Polecam są pyszne:)
Smacznego życzę!