Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto do pierogów na bazie maślanki jest bardzo oryginalne a nadzienie o smaku szarlotki zaskakuje każdego.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 79
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18653
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7142
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30770
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 79
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18653
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7142
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30770
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto dokładnie zagnieć. Ciasto rozwałkuj, za pomocą szklanki wycinaj kółka. Jabłka zetrzyj na tarce, skrop sokiem z cytryny. Dodaj do nic rodzynki, cynamon i cukier waniliowy. Na wycięte krążki wykładaj po łyżce masa. Zlep dokładnie. Gotuj przez 3 minuty od momentu wypłynięcia pierogów na powierzchnię. Podawać polane śmietaną i posypane cukrem. Można posypać je także dodatkowo cynamonem