Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10634
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6142
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13014
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10634
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6142
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13014
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4766
Składniki
Z mąki soli i gorącej wody zagnieść elastyczne ciasto na pierogi.
Cienko rozwałkować i szklanką wycinać kółka.
Jagody umyć osuszyć na sitku i napełniać nimi wycięte wcześniej kółka,zlepiając.
W średnim garnku zagotować wodę, posolić i wrzucać pierożki gotować kilka minut, wyjąć polać zimną wodą.
Podawać polane śmietaną i posypane cukrem.Smacznego!