Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie to jedne z najsmaczniejszych pierogów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
główke kapusty pokroic w gruba kostkę i ugotować,wystudzic i zemleć lub drobniutko posiekac
jedna cebulę drobno pokroić,lekko podsmażyć,dodac kapustę i jeszcze smazyc kilka minut,do kapusty dodac posiekany koperek doprawic sola i pieprzem,dodać sok z cytryny,wymieszac
zagnieśc ciasto na pierogi,cienko rozwałkować,wycinac kółka,nakładac farsz,dokładnie zlepic i ugotowac,druga cebule i boczek pokroić,usmazyć i wyłozyc na pierozki,mozna podac je polane masłem