Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad że smakiem kapusty I grzybów zachwyci każdego, a okraszone skwarkami czyni danie wybornym
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 65
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38632
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 189
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 886
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1050
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6131
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 65
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38632
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 189
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 886
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1050
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6131
Składniki
Ugotowana i odciśnięte z wody kapustę drobno poszatkować, wrzucić na posiekaną i smażoną na tłuszczu cebule i razem podsmażyć. Następnie dodać ugotowane i pokrojone w kostkę grzyby I kilka kostek szpinaku i całość ponownie podsmażyć. Wbić 1 jajko i doprawić solą, pieprzem I czosnkiem według uznania. Z mąki, jajka I ciepłej wody wyrobić ciasto. Rozwałkować je cienko i wykrawać kółka. Nadziewać i zalepiać pierogi. Wrzucać na gotującą i osolonej wodę. Gotować 3 minuty na małym ogniu od momentu wwyplyniecia na powierzchnię od czasu do czasu mieszając. Ugotowane pierogi podawać polane słonina I skwarkami. Gotowe. SMACZNEGO!!!