Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie pierogi mogą być na kolację Wigilijną.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 851
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7768
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 141
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 145
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 851
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7768
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 141
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 145
Składniki
farsz-Kapustę ugotować,odcisnąć i przepuścić przez maszynkę do mięsa z większymi oczkami. Cebulę pokroić i podsmażyć.Dodać resztę składników, przyprawić. Ciasto zagnieść, przykryć ściereczką.Wałkować i wykrawać szklanką. Nadziewać farszem i sklejać.
Gotować w kipiącej wodzie, od czasu do czasu mieszając. Po wypłynięciu odkryć pokrywkę.Gotować ok.7-8 min. Przed wyjęciem, polać szklanką zimnej wody. Wyjmować durszlakiem, na talerz.
Podawać z przyrumienioną cebulką.