Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 80 mega pierogów :)) Zawsze jak mi zostanie mięso z rosołu to je mrożę i potem mam w sam raz do pierogów i nie tylko :))
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12330
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13163
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5381
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12330
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13163
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5381
Składniki
Ciasto: Mąkę przesiać na stolnicę, wbić jajka, dodać sól i wodę. Zagnieść ciasto, dobrze wyrobić, ma być wolne nie za twarde.
Farsz: Kapustę ugotować, odcisnąć, wystudzić i zmielić w maszynce do mielenia mięsa. Mięso, cebulę i czosnek zmielić dodać do kapusty, dodać jajka wszystko połączyć i doprawić do smaku. A resztę to wiadomo jak robić ;) Smacznego