Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z podanej porcji wyszło mi 80 mega pierogów :)) Zawsze jak mi zostanie mięso z rosołu to je mrożę i potem mam w sam raz do pierogów i nie tylko :))
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21339
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21339
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Składniki
Ciasto: Mąkę przesiać na stolnicę, wbić jajka, dodać sól i wodę. Zagnieść ciasto, dobrze wyrobić, ma być wolne nie za twarde.
Farsz: Kapustę ugotować, odcisnąć, wystudzić i zmielić w maszynce do mielenia mięsa. Mięso, cebulę i czosnek zmielić dodać do kapusty, dodać jajka wszystko połączyć i doprawić do smaku. A resztę to wiadomo jak robić ;) Smacznego