Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 269
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4856
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44938
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 567
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 269
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5016
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4856
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44938
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 567
Składniki
Umyte brokuły ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić na sicie. Rozgnieść widelcem na małe kawałki. Na oleju spod tuńczyka przesmażyć czosnek przeciśnięty przez praskę. Dodać rybę i też przesmażyć. Połączyć z brokułami i wszystko dokładnie wymieszać. Dodać pieprz i sól do smaku. Wystudzić. Z podanych składników zagnieść ciasto. Zostawić pod ściereczką na ok 15 min. Podzielić na 4 części i wałkować placki. Z placków wykrawać krążki. Na krążki nakładać farsz i zalepiać. Wrzucać na gotującą się, osoloną wodę z olejem rzepakowym. Po ok 3-4 minutach od zagotowania wyjmować pierogi. Najlepiej łyżką cedzakową na płaski półmisek. Podawać z sosem jogurtowym. w/w składniki na sos po prostu wymieszać. Smacznego.