Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 5684
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 315
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13393
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2668
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 5684
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 315
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13393
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2668
Składniki
Ugotować ziemniaki. Troszkę je ostudzic, ale nie zbyt długo. Do ziemniaków dodać usmażona na maśle cebulkę, kostkę twarogu, sól oraz pieprz. Wszystko razem połączyć. Składniki na ciasto połączyć i stworzyć eleastyczne ciasto, odłożyć do lodówki na około godzinę. Po tym czasie zacząć wałkować ciasto. Wykrajać koła. Po ulepieniu pierogów, gotować w osolonej wodzie do momentów az nie wypłyną na wierzch. Wychodzi około 60 pierogów z jednej porcji. Smacznego :))