Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Składniki
Ugotować ziemniaki. Troszkę je ostudzic, ale nie zbyt długo. Do ziemniaków dodać usmażona na maśle cebulkę, kostkę twarogu, sól oraz pieprz. Wszystko razem połączyć. Składniki na ciasto połączyć i stworzyć eleastyczne ciasto, odłożyć do lodówki na około godzinę. Po tym czasie zacząć wałkować ciasto. Wykrajać koła. Po ulepieniu pierogów, gotować w osolonej wodzie do momentów az nie wypłyną na wierzch. Wychodzi około 60 pierogów z jednej porcji. Smacznego :))