Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7491
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7491
Składniki
Ugotować ziemniaki. Troszkę je ostudzic, ale nie zbyt długo. Do ziemniaków dodać usmażona na maśle cebulkę, kostkę twarogu, sól oraz pieprz. Wszystko razem połączyć. Składniki na ciasto połączyć i stworzyć eleastyczne ciasto, odłożyć do lodówki na około godzinę. Po tym czasie zacząć wałkować ciasto. Wykrajać koła. Po ulepieniu pierogów, gotować w osolonej wodzie do momentów az nie wypłyną na wierzch. Wychodzi około 60 pierogów z jednej porcji. Smacznego :))