Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 160
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 126
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 160
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 178
Wyśmienite roladki ze schabu. Świetnie smakują podane na ciepło z dodatkiem s...
Odsłon: 126
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 69
Składniki
Przesiewamy mąkę na blat, robimy "wulkan" wbijamy jajko i wlewamy olej. Krótko zagniatamy.
Ser i resztę składników wkładamy do miski. Miksujemy [ja używam blendera do tego].
Rozwałkowujemy ciasto na 3 mm. Wykrawamy szklanką ciasto. Na ciasto dajemy łyżeczkę nadzienia. Sklejamy.
Wrzucamy pierogi na wrzątek. Gotujemy ok 5 minut od wypłynięcia.
Ugotowane pierogi wyjmujemy na talerz[ ja podaję z bitą śmietaną i owocami] :) Smacznego !