Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przejadły nam się już kotlety z piersi kurczaka, alternatywą może być ta właśnie propozycja;) Polecam!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22257
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 109
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 128
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 274
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22257
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 109
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 128
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 274
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i ponacinać tworząc kieszeń. Posypać kucharkiem i oregano. Następnie poukładać plasterki mozzarelli i połówki pomidorka. Złożyć tak, by w czasie smażenia mięso się nie "otworzyło".
Na patelni stopić masło i smażyć mięso. Smażyć na wolnym ogniu do momentu, aż mięso w środku będzie gotowe.
Na talerz wyłożyć usmażone pieczarki i plasterki białego sera. Na ser kłaść gorące mięso, by ser pod wpływem temperatury się stopił. Podawać np. z ziemniakami. Smacznego!