Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przejadły nam się już kotlety z piersi kurczaka, alternatywą może być ta właśnie propozycja;) Polecam!
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70270
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 228
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 946
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70270
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 228
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 946
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i ponacinać tworząc kieszeń. Posypać kucharkiem i oregano. Następnie poukładać plasterki mozzarelli i połówki pomidorka. Złożyć tak, by w czasie smażenia mięso się nie "otworzyło".
Na patelni stopić masło i smażyć mięso. Smażyć na wolnym ogniu do momentu, aż mięso w środku będzie gotowe.
Na talerz wyłożyć usmażone pieczarki i plasterki białego sera. Na ser kłaść gorące mięso, by ser pod wpływem temperatury się stopił. Podawać np. z ziemniakami. Smacznego!