Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy przejadły nam się już kotlety z piersi kurczaka, alternatywą może być ta właśnie propozycja;) Polecam!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2574
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3453
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1544
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2229
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2574
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3453
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1544
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2229
Składniki
Mięso dokładnie umyć, osuszyć i ponacinać tworząc kieszeń. Posypać kucharkiem i oregano. Następnie poukładać plasterki mozzarelli i połówki pomidorka. Złożyć tak, by w czasie smażenia mięso się nie "otworzyło".
Na patelni stopić masło i smażyć mięso. Smażyć na wolnym ogniu do momentu, aż mięso w środku będzie gotowe.
Na talerz wyłożyć usmażone pieczarki i plasterki białego sera. Na ser kłaść gorące mięso, by ser pod wpływem temperatury się stopił. Podawać np. z ziemniakami. Smacznego!