Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna, aromatyczna propozycja obiadu. Polecam!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 245
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22487
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 251
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 245
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22487
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 251
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszonki. Mięso przyprawić i w nacięcia nałożyć pesto i plastry białego sera.
Kłaść na rozgrzane masło. Najpierw obsmażyć z obu stron, a następnie przykryć i dusić do miękkości. Podawać np. z młodymi ziemniaczkami i fasolką z wody. Mięso polać wytworzonym sosem. Smacznego!