Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna, aromatyczna propozycja obiadu. Polecam!
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1409
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14928
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 947
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1409
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14928
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 947
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszonki. Mięso przyprawić i w nacięcia nałożyć pesto i plastry białego sera.
Kłaść na rozgrzane masło. Najpierw obsmażyć z obu stron, a następnie przykryć i dusić do miękkości. Podawać np. z młodymi ziemniaczkami i fasolką z wody. Mięso polać wytworzonym sosem. Smacznego!