Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita indycza "kieszonka" z farszem. Zdrowe, białe mięso i ciekawy sposób podania.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 753
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Pierś indyka rozciąć, by powstała "kieszeń", natrzeć solą i czosnkiem.
Morele pokroić w kostkę.
Orzeszki uprażyć na patelni.
Chleb tostowy zmiksować z fetą, jajkiem, przyprawami.
Dodać orzeszki i morele.
Farszem tym napełnić "kieszeń". Obsmażyć, podlać rosołem, upiec.