Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na warzywa!
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12272
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41915
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5029
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45859
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 12272
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41915
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5029
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45859
Składniki
Najpierw trzeba nastawić ryż. Najlepiej jest przygotować wszystkie warzywa i mięso. To zajmuje więcej czasu niż smażenie. Najpierw obsmaża się mięso z twardymi warzywami, czyli marchewką i cebulą, po paru minutach można dodać pozostałe warzywa i też smażyć na dużym ogniu.
Usmażone składniki podlewa się wodą i dodaje rozrobioną w wodzie łychę mąki ziemniaczanej do zagęszczenia. Sos będzie klarowny. Jeszcze ulubione przyprawy i to co jest pod ręką, nasiona kopru włoskiego dodają niesamowitego aromatu, który później nie jest nachalny. Gotowe
Smacznego :)