Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na warzywa!
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17076
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1831
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17076
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2467
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4646
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1831
Składniki
Najpierw trzeba nastawić ryż. Najlepiej jest przygotować wszystkie warzywa i mięso. To zajmuje więcej czasu niż smażenie. Najpierw obsmaża się mięso z twardymi warzywami, czyli marchewką i cebulą, po paru minutach można dodać pozostałe warzywa i też smażyć na dużym ogniu.
Usmażone składniki podlewa się wodą i dodaje rozrobioną w wodzie łychę mąki ziemniaczanej do zagęszczenia. Sos będzie klarowny. Jeszcze ulubione przyprawy i to co jest pod ręką, nasiona kopru włoskiego dodają niesamowitego aromatu, który później nie jest nachalny. Gotowe
Smacznego :)