Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie mięso na obiad. Bez zbędnych tłuszczy a mięsko jest wilgotne i aromatyczne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1302
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 873
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1302
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 873
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1439
Składniki
Piersi kroimy na cztery części, obtaczamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Potem gotujemy na parze ok. 23-25 minut. Przy mniejszej piersi może być nawet 20 minut.