Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie mięso na obiad. Bez zbędnych tłuszczy a mięsko jest wilgotne i aromatyczne.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19338
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13077
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1730
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19338
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13077
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1730
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232193
Składniki
Piersi kroimy na cztery części, obtaczamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Potem gotujemy na parze ok. 23-25 minut. Przy mniejszej piersi może być nawet 20 minut.