Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was przepis na pierś kurczaka w innej formie niż tylko kotlety czy pierś faszerowana, ja wykonałam ją formując chałki fajny pomysł dla dzieci a i oczywiście zawsze to jakaś odmiana
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4819
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 941
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9208
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4819
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 941
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9208
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1360
Składniki
Przygotowane piersi kurczaka w formie chałek posypać przyprawą i odstawić na 10 minut
Po wyznaczonym czasie chałki mięsne zanurzyć w jajku następnie w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor
Dla dzieci można pokroić drobniej